Застосування імiджіології як засобу досягнення мети керівника - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Кримський юридичний інститут Харківського національного університету внутрішніх справ, 2007)
Розглянуто поняття імідж, згруповані існуючі види (стереотипи) іміджу в психології управління, доведено, що імідж є основою взаємообумовлених відношень між людьми.

Conception of ‘image’ was considered, existing kinds (stereotypes) of an image in psychology of administration were grouped, it was proven that an image is a base of interstipulated relationships between people.
Application of imageololgy as a way of achieving manager’s goal
Keywords: психологія; лідер; управління; організація; персонал; взаємовідношення; підхід; image; manager; leader; psychology; administration; organization; personnel; relationships; approach