Методичні рекомендації з проведення наукового семінару та звіту з науково-дослідної практики студентів освітнього ступеня "магістр" - Ястремська, Олена Миколаївна; Колодізєва, Тетяна Олександрівна; Сисоєв, Володимир Вікторович (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, 2016)
У даних методичних рекомендаціях розглядаються загальні питання організації, проведення і підведення підсумків науково-дослідної практики студентів. Викладено організацію проведення практики, вимоги до оформлення звіту, статті та презентації за її результатами.
Keywords: методичні рекомендації; науковий семінар; менеджмент; інноваційна діяльність; логістика; магістерська робота