Формування навичок тайм-менеджменту у майбутніх психологів-лідерів - Костиря, Ірина Валентинівна; Петров, Микола Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Тайм-менеджмент розглядаєтся як спосіб організації часу в контексті розвитку лідерського потенціалу майбутніх психологів.
Keywords: організація часу; психологія; продуктивність; підготовка фахівців; планування; розробка стратегії