Підвищенння адекватності математичних моделей асинхронного електроприводу - Попович, Олександр Миколайович; Головань, Іван Васильович (НТУ "ХПІ", 2013)
The analysis of influence of the account of nonlinearity of electromagnetic parametres of the asynchronous motor on reliability of results of mathematical modelling is carried out. Comparison of settlement size of the electromagnetic moment of the motor with constant parametres with results of the specified calculation with parametres under the field analysis is executed.

Проведено аналіз впливу врахування нелінійності електромагнітних параметрів асинхронного двигуна на достовірність результатів математичного моделювання. Виконано порівняння розрахункової величини електромагнітного моменту двигуна за сталими параметрами із результатами уточненого розрахунку із параметрами за польовим аналізом.
Increase of adequacy of mathematical model of the asynchronous electric drive
Keywords: електромагнітні параметри АД; математичне моделювання; методи польового аналізу; електромагнітний момент двигуна