Важливість вивчення природничих дисциплін, фізики, хімії майбутніми інженерами у профільних закладах вищої освіти - Соколова, Тетяна Володимирівна (Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua", 2020)
Pозглянуто питання важливості вивчення природничих дисциплін, таких як фізика, хімія, майбутніми інженерами у профільних закладах вищої освіти.
Keywords: природничі дисципліни; фізика; хімія; професійна підготовка