Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі на основі бенчмаркінгу - Корженко, Марія Олександрівна; Чекмасова, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Висвітлено теоретичні положення методів бенчмаркінгу, виявлено найбільш ефективний метод для стратегічного порівняння, визначено закономірність у пошуку партнера по бенчмаркінгу або "еталонного" підприємства.

When covering theoretical principles of benchmarking methods, identified the most effective method for strategic comparisons, defined pattern to find a partner for benchmarking or "reference" enterprise.
Increasing the international competitiveness of enterprises of the confectionery industry, based on benchmarking
Keywords: методи бенчмаркінгу; модель тренду; коефіцієнт достовірності апроксимації; фінансово-господарська діяльність; methods of benchmarking; trend model; squared coefficient