Ранговий підхід до оцінки динаміки показників структури економічної системи - Тимофєєв, Дмитро Володимирович; Рильков, А. П. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі розглядаються питання рангового підходу до оцінки динаміки показників структури економічної системи, які дозволяють більш ретельно підходити до якісної оцінки трансформаційних процесів економічних систем.

The questions of the grade going are in-process examined near the estimation of dynamics of indexes structures of the economic system, which allows more carefully to go near the high-quality estimation of transformation processes of the economic systems.
Keywords: структуризація системи; трансформаційні процеси; властивості; алгоритми класифікації; інформація