Енергетичний потенціал НВДЕ областей України - Олейко, В. М.; Стрельбіцька, Н. Є. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
У статті досліджується енергетичний потенціал областей України шляхом визначення суми нормованого потенціалу нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії. Аналізуються відмінності у розрахунку енергетичного потенціалу НВДЕ областей за допомогою технічно-досяжних та економічно-доцільних значень показників.

In article the energy potential of areas of Ukraine by definition of the sum of the normalized potential nonconventional and renewable energy sources is investigated. Differences in calculation of energy potential NRES of areas by means of technically-accessible and economically-expedient values of indicators are analyzed.
Energy potential nonconventional and renewable energy sources of areas of Ukraine
Keywords: енергопостачання; енергоносії; імпортний газ; споживачі енергії