Застосування принципів кругового тренування на заняттях з фізичного виховання у спеціальній медичній групі - Долгарева, Марія Георгіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Дослідження спрямоване на розробку актуальних комплексів вправ для занять в спеціальній медичній групі з метою вдосконалення програми занять з фізичного виховання з цим контингентом студентів.
Keywords: СМГ; система навчання; стан здоров’я студентів; терапія; терапевтичний захід; м'язи; навантаження