Методичні вказівки для самостійної роботи курсу "Місцеві фінанси" - Мурашко, Ірина Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Завдання курсу полягає у вивченні суті і значення місцевих фінансів, засад їхнього функціонування як одного з дійових важелів економічної політики місцевих органів самоврядування; набуття вмінь аналізувати використання доходів органів місцевого самоврядування.
Keywords: бюджети місцеві; ресурси фінансові; фінансування видатків; самоврядування місцеве; відносини міжбюджетні; управління фінансами