Місце судової експертизи в процесі захисту прав на інтелекутальну власність - Гарна, Ульяна Юріївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (ТОВ "Юридична компанія "Юрсервіс", 2023)
Обґрунтовано, що одним із пріоритетних завдань України є правове, наукове та соціально-економічне забезпечення створення та розвитку діючих механізмів захисту власників прав інтелектуальної власності. Вирішення цього завдання є важливим для забезпечення національного суверенітету та безпеки, оскільки інтелектуальна власність є зараз суттєвим чинником зміцнення політичного, економічного та оборонного потенціалу України.
Keywords: інтелектуальна власність; порушення виключних прав; судова експертиза; контрафакт