Фізичне виховання у закладах вищої освіти в умовах воєнного стану - Крівєнцова, О. В.; Кривенцова, І. В.; Семашко, С. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В роботі розглядається роль та місце фізичного виховання і спорту у навчальному та повсякденному житті учнівської молоді під час воєнного стану. Надано інформацію щодо процесу організації фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи під час дистанційного та змішаного навчання.
Keywords: фізичне виховання; студенти; дистанційна освіта; здоров'я; заклад вищої освіти