Електрохімічні засоби захисту водних джерел від небезпечних речовин в умовах дії надзвичайних ситуацій - Гончаров, Ф. І.; Штепа, В. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розроблена методика створення на базі електролізера засобів захисту водних джерел від впливу небезпечних речовин мінерального і біологічного походження в умовах надзвичайних ситуацій.

The сreatiоп technique оп bаse electrolyser protection frames of the water sources асtion оf dangerous substances mineral and biological origin in the conditions of emergency situation is developed.
Keywords: очистка води; фільтрація; дезінфекція; дезодорація