Середньострокове бюджетне планування в контексті бюджетного кодексу - Майборода, О. В.; Чемчикаленко, Р. А.; Майборода, О. Є. (НТУ "ХПІ", 2010)
Проаналізовані основні підходи до запровадження середньострокового бюджетного планування в Україні, виявлені основні недоліки та проблеми, що пов'язані з його реалізацією. На підставі аналізу застосування програмно-цільового методу концептуально визначені основні елементи системи управління бюджетним процесом.

The main approaches to the introduction of medium-term budget planning in Ukraine, revealed major shortcomings and problems associated with its implementation. The analysis of the application program method conceptually identified key elements of management of the budget process.
Keywords: програмно-цільовий метод; середньострокове бюджетне планування; бюджетна стратегія; бюджетна програма