Форсайт-методи в маркетинговій діяльності сільськогосподарських підприємств - Мехович, Катерина Сергіївна (Миколаївський національний аграрний університет, 2024)
У даній доповіді досліджується застосування методів форсайт у маркетинговій діяльності підприємств. Методи форсайт є потужним інструментом стратегічного управління, що дозволяє визначити можливі майбутні сценарії та тенденції, які можуть вплинути на діяльність підприємстваВ доповіді представлено основні підходи до використання методів форсайт у маркетингу, включаючи сценарне моделювання, аналіз тенденцій та прогнозування ризиків.
Keywords: маркетинг; програми; формування; форсайт-метод; попит; пропозиція; ринок