Ціновий механізм в умовах циклічного розвитку - Шиян, Дмитро Вікторович (Мелітопольська типографія "Люкс", 2012)
Аналізуються теоретичні і практичні проблеми формування цін на сільськогосподарську продукцію умовах економічного циклу. На прикладі фактичних даних США робиться висновок, що як у галузі рослинництва, так і в галузі тваринництва дія цінового механізму підкоряється своїм внутрішнім факторам та кон’юнктурі відповідних ринків.
Keywords: економічна діяльність; ціноутворення; аграрний ринок; заставні ціни; сільськогосподарська діяльність; фінанси