Антошкова, Н. А.Трубнікова, В. В.2025-01-172024Антошкова Н. А. Ресторанний бізнес України: споживчі запити та інноваційні формати / Н. А. Антошкова, В. В. Трубнікова // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / оргком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 53-54.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/85381ukресторанний бізнесресторанні тенденціїцифровізація та глобалізаціяSolo DiningNewstalgiaімерсивні закладиРесторанний бізнес України: споживчі запити та інноваційні форматиArticle