Можливість використання газогеохімічних досліджень при аналізі та оцінці екологічного ризику - Удалов, І. В.; Нетименко, Д. Ю. (НТУ "ХПІ", 2010)
У роботі розглянуто можливість використання результатів газогеохімічних досліджень при оцінці екологічного ризику.

The paper considers the possibility of using the results gas geochemical studies to assess environmental risk.
Keywords: нафтова промисловість; газова промисловість; паливно-енергетичний комплекс; екологічна безпека; вуглеводнева загазованість; вибухонебезпечні суміші; газоконденсатні родовища; газогеохімічні роботи