Методичні вказівки до виконання та оформлення контрольної роботи з навчальної дисципліни "Проєктування мікроконтролерних пристроїв" - Скородєлов, Володимир Васильович; Гейко, Геннадій Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки до виконання та оформлення контрольної роботи передбачають виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Проєктування мікроконтролерних пристроїв». У методичних вказівках викладена методика виконання контрольних робіт студентів заочної та дистанційної форми навчання, метою яких є: закріплення теоретичних знань по даній дисципліні; знайомство з принципами розробки апаратних та програмних засобів мікроконтролерних пристроїв (МКП) та систем (МКС); відпрацьовування практичних навичок по проєктуванню апаратних та програмних засобів МКП. Методика розрахована як на застосування відповідних програмних засобів (інтегроване середовище MPLAB), так і універсальних програмно-налагоджувальних стендів PIC-Easy або САПР Proteus. Завдання до контрольної роботи складається з чотирьох теоретичних (контрольних) запитань, на які потрібно надати достатньо повні і вичерпні відповіді, та розв’язання чотирьох контрольних задач. Таким чином здійснюється поточний контроль знань впродовж семестру. Оцінки за поточний контроль враховуються при підсумковому контролі під час екзаменаційної сесії.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; програмне забезпечення; мікроконтролери; моделювання; комп'ютерні системи