Спосіб програмного керування тепловим об'єктом з розподіленими параметрами - Савицький, Сергій Михайлович; Гапон, Анатолій Іванович; Качанов, Петро Олексійович (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Спосіб програмного керування тепловим об'єктом з розподіленими параметрами, що включає формування коду температури задавача, вимірювання температури об'єкта і формування управляючої дії.
Keywords: патенти; електронагрівачі; теплове поле; коефіцієнти передавання теплового впливу; вихідні сигнали