Цифровий вимірювач фізичних параметрів повітряного середовища - Гусельніков, Віктор Кузьмич; Белікова, Т. Б.; Чорна, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуті питання побудови цифрового вимірювача фізичних параметрів повітряного середовища. Було обґрунтовано підхід до вибору первинних вимірювальних перетворювачів, проведений аналіз можливих похибок цифрового вимірювача.

In the article questions build a digital meter air parameters. Was justified approach to the selec-tion of transducers, an analysis of possible errors in the digital meter.
Digital measuring physical parameters of the air environment
Keywords: комфортність середи; параметри довкілля; первинні перетворювачі; клімат-контроль; точність вимірювань; climate control; air environment; digital meter