Показники якості конструкторської діяльності - Труш, Євген Вікторович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Пропонуються основні групи показників якості. Технічні показники: повнота і точність конструкторської документації; інноваційність технічних рішень; технологічність конструкції (простота виробництва і ремонту); відповідність стандартам, технічним умовам та нормам безпеки; надійність, міцність, довговічність конструкції.
Keywords: конструкторська підготовка; якість; технології; виробництво; продукція; ринок; прибуток; промислові підприємства