Проблеми інвестиційного клімату - Брінь, Павло Володимирович; Акулова, М. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджені проблеми інвестиційного клімату, зокрема, теоретичні аспекти, проаналізовано сутність поняття «інвестиційний клімат», основні показники що характеризуюсь його, проаналізовано особливості та значення інвестиційного клімату в Україні.

In this paper the "investment climate" the problem of the investment climate and concept essence is studied, the main factors that characterize this concept, the features and value of the investment climate in Ukraine.
Keywords: інвестиції; інвестор; привабливість інвестиційна; investment climate; investment; investor; investment attractiveness