Анализ точности измерительного канала спектрометра ЯМР - Даниленко, Александр Федорович; Дьяков, А. Г. (НТУ "ХПИ", 2005)
Розглянуто питання що до підвищення точності вимірювання сигналів у спектрометрі ЯМР при проведенні досліджень харчових продуктів. Проведено статистичний аналіз похибок вимірювального каналу спектрометра та досліжджуемого сигналу. На основі отриманих даних визначені параметри інформаційного сигналу та сигналів канала вимірювання спектрометра ЯМР.

Considered questions of increasing to accuracy of the measurement signal in spectrometer NMR. Analysis measuring channel mistake of the spectrometer and under investigation signal is organized. On base got given certain parameters of the information signal and signal of the channel of the measurement of the spectrometer NMR.
Keywords: измерительные установки; параметры помех; дисперсия измерений; достоверная информация; исследуемый образец; подвижность воды