Исследование схемы цифрового пик-вольтметра - Богатырев, Игорь Николаевич; Доценко, Виктор Иванович; Муратов, С. С.; Тройников, В. С. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті приведені результати моделювання оригінальної схеми вимірювача амплітудного значення сигналу з використанням швидкодіючих компаратора та лічильника.

Inthis articlethe results of simulation of the original scheme for measuring amplitude value signal with the use of high-speed comparator and counter.
Keywords: микросекундный диапазон; импульсы напряжения; амплитуда сигнала; счётчик; signal; measuring amplitude