Якість економічної освіти як важлива складова удосконалення вітчизняної освіти у вищій школі - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Запорізький національний університет, 2012)
Стаття присвячена дослідженню актуальних проблем розвитку вітчизняної економічної науки та освіти в контексті сучасності на основі осмислення інтелектуального спадку, на вирішення найбільш гострих проблем, які стримують розвиток освітньої галузі, не дають можливості забезпечити нову якість освіти.

The article deals with actual problems of domestic economic research and education in the context of our understanding, based on intellectual heritage to address the most critical issues that impede the development of education, which gives no opportunity to provide a new quality of education.
Quality economic education as an important component in improving domestic education at high schools
Keywords: вища школа; економічна освіта; вітчизняна система освіти; якість економічної освіти; система вітчизняної вищої освіти; higher education; education; national system of education; quality of economic education; system of higher education