Робоча програма навчальної дисципліни "Інформаційна безпека хмарних сервісів" - Погасій, Сергій Сергійович (My University, 2022)
Метою дисципліни є оволодіння аспірантами базовими поняттями, теоретичними знаннями та практичними навичками використання хмарних та туманних технологій в різних галузях людської діяльності, а також налаштування сервісів хмарних обчислень, проектуванні корпоративних хмарних систем та розробки програм для роботи у хмарних середовищах.
Keywords: механізми кібербезпеки; захист інформації; інформаційно-комунікативні технології; хмарні технології