Інтелектуальний потенціал та його оцінка на промисловому підприємстві - Марчук, Леся Сергіївна (My University, 2018)
Інтелектуальний потенціал промислового підприємства в сучасних умовах займає першочергову роль, адже його формування є досить важливим і складним завданням управлінської діяльності. Цілий ряд особливостей має управління інтелектуальним потенціалом промислового підприємства. До них відносяться: компетенції, здібності, технології, інтелектуальні ресурси, ефективні комунікації, інноваційна активність тощо. Ці особливості значною мірою впливають на розвиток інтелектуального потенціалу.
Intellectual potential and its assessment at an industrial enterprise
Keywords: промисловість; навички; компетенції; інтелектуальні ресурси