Методика визначення показників автомобіля з дизельним двигуном при використанні системи живлення з динамічним регулюванням відсоткового складу суміші палив - Поляков, А. П.; Галущак, О. О.; Галущак, Д. О. (НТУ "ХПІ", 2015)
В даній статті представлено методику визначення показників автомобіля з дизельним двигуном при живленні сумішшю дизельного та біодизельного палив з використанням динамічного регулювання відсоткового складу суміші. Система живлення з динамічним регулюванням відсоткового складу суміші палив забезпечує зміну співвідношення дизельного та біодизельного палив в суміші залежно від режиму роботи двигуна, що в свою чергу залежить від швидкості, умов руху та завантаження автомобіля.

This paper presents method of determination of the vehicle with a diesel engine at a feed mixture of diesel and biodiesel fuels using dynamic adjustment percentage of the mixture. Power System with dynamic adjustment percentage fuel mix ratio provides a change of diesel and biodiesel in blends depending on the mode of the engine, which in turn depends on the speed, driving conditions and vehicle load.Methods of calculating the performance of the car when the engine on a mixture of diesel and biodiesel fuels used to evaluate the efficiency of power system dynamic motor control percentage of the mixture.
Methods of determination of vehicle diesel engine using the power supply system with dynamic adjustment percentage fuel mix
Keywords: біодизельне паливо; робочі процеси двигуна; альтернативні палива; biodiesel; fuel mixture; workflow engine