Умови реалізації процесу інтеграції професійної та іншомовної підготовки конкурентоспроможного фахівця - Сергіна, Світлана Володимирівна (My University, 2023)
У статті подано аналіз проблематики інтеграційних процесів у сучасній освіті. Особливу увагу приділено процесу інтеграції професійної та іншомовної підготовки в немовному виші в епоху глобалізації та інформатизації. Подано короткий опис технології креативно-інформаційного персоналізованого професійного навчання (КІППН), обґрунтовано її мету та завдання, перелічено педагогічні умови реалізації цієї технології у ЗВО.
Keywords: навчальний процес; технологія КІППН; професійна компетенція; білінгвальна складова; індивідуальні траєкторії; інтегративний освітній простір