Щодо працевлаштування молоді - Гаєвая, Олександра Валентинівна; Перевалова, Людмила Вікторівна; Гаряєва, Ганна Михайлівна (Perfect Publishing, UK, 2020)
В статті розглянуто деякі проблеми, з якими стикається молодь України, Росії і Польщі. Згадуються вчені, які внесли вагомий внесок при висвітленні питань, які зустрічаються на шляху молодої особи. Зроблено акцент на вдалих напрацюваннях щодо проблем молоді в країнах Європейського союзу, які можна взяти за основу при створенні пільгових законів в нашій країні.
Keywords: особистість; підліток; умови праці; норми права