Головний конструктор важких танків - Єпіфанов, Віталій Валерійович; Бєсов, Леонід Михайлович; Єпіфанова, Наталія Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2008)
Наведено основні етапи життя і творчої діяльності видатного конструктора танків і машин спеціального призначення Ж. Я. Котіна.

The main stages of life and creative activity of the outstanding tanks and special-purpose vehicles constructor Zh.Ya. Kotin are presented.
Keywords: Котін Жозеф Якович; історія НТУ "ХПІ"; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"; шлях життєвий; діяльність трудова; техніка військова; машина бойова