Забезпечення безпеки життєдіяльності з використанням мехатроніки - Вамболь, Сергій Олександрович; Дерев'янко, О. Є. (Державний біотехнологічний університет, 2024)
В даній роботі проаналізована галузь мехатроніка, як засіб забезпечення безпеки життєдіяльності. Приведені дані щодо кількості причин нещасних випадків за 2021 та 2022 рік та наданий їх аналіз, а також приведено приклад інтегрування безпеки за допомогою принципів мехатроніки, задля удосконалення і убезпечення процесів життєдіяльності.
Keywords: мехатроніка; безпеки життєдіяльності; причини нещасних випадків; покращення безпеки