Теорія організацій - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Силабус освітньої компоненти ОПП «МОА, МБ, ПМ» 073 «Менеджмент» «Теорія організацій», бакалавр містить цілі, структуру, компетенції, очікувані результати навчання, прериквізити, інформацію про викладача, теми лекцій, завдання практичних, рекомендовану літературу та критерії оцінки.
Keywords: силабус; теорії організацій; організація як відкрита система; організація як соціум; самоорганізація; сучасна парадигма організації; синергія; проектування організацій; міжнародні організації; соціальна відповідальність організацій