Діагностика рівня сформованості базових професійних компетенцій майбутніх кваліфікованих робітників з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин - Уманець, Володимир Олександрович (НТУ "ХПІ", 2013)
В цій статті розглянуто результати формувального експерименту при дослідженні достовірності змін, які відбулись у рівнях сформованості базових професійних компетенцій майбутніх кваліфікованих робітників з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин експериментальних груп під впливом запропонованих заходів.

In this article the results of the formative experiment in the study of the reliability of the changes that have taken place in the structure of base levels of professional competence of future skilled workers for repair and maintenance of computers computing experimental groups under the influence of the proposed measures.
Diagnostics of the level of basic professional skills of future skilled workers for repair and maintenance of electronic computing machines
Keywords: експеримент формувальний; професійно-технічний навчальний заклад; електромеханік; professional competences; experiment; professionally-technical school; electrician