Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Дослідження парникового ефекту" з навчальної дисципліни "Екологія" - Березуцький, Вячеслав Володимирович; Максименко, Олена Аркадіївна; Васьковець, Людмила Антонівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета роботи - вивчити парниковий ефект та дослідити як протікає парниковий ефект над поверхнями темного та світлого ґрунтів.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; парниковий ефект; екологія; парникові гази; теплове випромінювання