Управління ризиками в системах Інтернету речей - Комарець, К. А.; Ляшенко, Олексій Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є дослідження та аналіз проблем, пов'язаних із безпекою систем Інтернету речей, а також надання рекомендацій щодо ефективного управління ризиками в цих системах. Управління ризиками в системах Інтернету речей є надзвичайно важливим, оскільки забезпечує безпеку системи та знижує ризики її порушення. При цьому необхідно пам'ятати, що управління є динамічним процесом, оскільки загрози безпеці можуть змінюватися з часом.
Keywords: інформаційні технології; інтернет-зв'язок; обмін інформацією; безпека системи; шифрування; кібератаки; навчання користувачів