Лідери XXI століття. Формування особистості харизматичного лідера на основі гуманітарних технологій - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Містить матеріали науково-практичної конференції з актуальних проблем лідерства та розвитку лідерського потенціалу засобами гуманітарних технологій.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; лідерство; лідерський потенціал; соціальний прогрес; харизматичні лідери; гуманітарно-технічна еліта; освіта лідерів; соціальна адекватність; відповідальність лідера; лідерські якості; психолого-педагогічні технології