Державна соціальна політика - Підбуцька, Ніна Вікторівна; Грень, Лариса Миколаївна; Грибко, Ольга Владиславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У посібнику викладено основні положення щодо провадження державної соціальної політики, що сприятиме розвитку умінь аналізувати вітчизняну та зарубіжну соціальну політику, виявляти низку соціальних проблем у суспільстві, а також знаходити шлях вирішення останніх, використовуючи основні методи соціальної роботи, отримати здібність забезпечувати управління соціальними процесами та провадження соціальної політики шляхом організації надання соціальних послуг у територіальній громаді. Призначено для здобувачів освіти закладів вищої освіти, науковців і фахівців, які займаються проблемами провадження соціальної політики.
Keywords: навчальний посібник; соціальна політика; соціальне забезпечення; соціальна робота; соціальний захист; соціальний конфлікт; соціальний діалог