Керамічна маса для виготовлення стінових виробів - Щукіна, Людмила Павлівна; Галушка, Ярослав Олегович; Лісачук, Георгій Вікторович; Рищенко, Михайло Іванович; Білостоцька, Любов Олександрівна; Павлова, Людмила Василівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2017)
Керамічна маса для виготовлення стінових виробів містить глину та додатково містить ваграночний металургійний шлак, при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: глина 78,0-85,0 ; ваграночний шлак 15,0-22,0.
Keywords: патенти; корисна модель; будівельні матеріали; глина; ваграночний металургійний шлак