Первинне охолодження коксового газу в умовах розширення сировинної бази - Банніков, Леонід Петрович; Мірошниченко, Денис Вікторович; Борисенко, Олександр Людвікович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У монографії викладено наукові засади вдосконалення технологій первинного газового охолодження та умов обробки коксового газу. Основну увагу зосереджено на аналізі впливу змін характеристик вугільної сировини.
Keywords: монографія; коксовий газ; первинне охолодження коксового газу; сировинна база; газове охолодження; вугільна сировина