Дослідження методів управління персоналом - Копиця, А. С.; Крамськой, О. Ю.; Перерва, Петро Григорович (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
Сучасний менеджмент визначає персонал як один з ключових ресурсів підприємства. Це підвищує відповідальність людей, мотивує їх, зміцнює почуття приналежності до загальних цілей компанії, що, як наслідок, підвищує якість продукції (послуг).
Keywords: менеджмент персоналу; промислові підприємства; мотивація; виробництво; ринок