Теоретичні основи формування індивідуального стилю педагогічної діяльності викладача вищого навчального закладу - Дараган, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Проаналізовано сутність, зміст і структуру стилю педагогічної діяльності викладача вищого навчального закладу. Встановлено, що підвищення його ефективності можливе шляхом формування індивідуального стилю. Обґрунтовано сутність і структуру індивідуального стилю ВНЗ

Essence, maintenance and structure of style of pedagogical activity of teacher of higher educational establishment, is analysed. It is set, that the increase of its efficiency is possible by forming of individual style. Ob”runtovano essence and structure of individual style institute of higher
Theoretical bases of forming of individual style of pedagogical activity of teacher of higher educational establishment
Keywords: педагогіка вищої школи; психолого-педагогічні науки; розвиток особистості; професійне становлення викладача; професійна адаптація; педагогічна майстерність; психологічна структура діяльності