Обґрунтування параметрів імпульсного генератора електронотехнологічного способу отримання біогазу - Куріс, Ю. В.; Рубан, А. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
У статті приведено обгрунтування параметрів імпульсного генератора, який використовується для анаєробного зброджування водного органічного субстрату в метатенку з метою здобуття біогазу.

In the article the ground of parameters of pulser is resulted in-use for anaerobe fermentation water organic substratu in metatenku with the purpose of receipt of biogas.
Justification of parameters of pulser of elektronntechnological method of receipt of biogas
Keywords: іскровий розряд; ударна хвиля; імпульсні технології; генератори