Методичні рекомендації до виконання розрахункового завдання (контрольної роботи) з дисципліни "Міжнародні стратегії та моделі економічного розвитку країн" - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Контрольна робота з предмету «Міжнародні стратегії та моделі економічного розвитку країн» виконується з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань щодо поглиблення теоретичних засад стратегічного планування економічного розвитку країн світу; вивчення методології обґрунтування стратегій міжнародного бізнесу підприємств; набуття практичних навичок з аналізу та розробки стратегій розвитку підприємств. Курсова робота вимагає від студента наступних навичок: здатність самостійно осмислити обрану проблему, критично її дослідити; вміння збирати, аналізувати і систематизувати наукову та іншу інформацію з теми курсової роботи; здатність застосовувати отримані знання при вирішенні практичних завдань.
Keywords: методичні рекомендації; розрахункове завдання; міжнародні стратегії; моделі економічного розвитку країн; економічний розвиток країн; економічні відносини