Створення антикризової моделі іпотечного кредитування - Бондаренко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглядаються проблеми іпотечного житлового кредитування в умовах кризи в Україні. З метою активізації залучення коштів від підприємств і громадян, пропонується створення міського (регіонального) фонду іпотечного кредитування.

The mortgage problems in the conditions of the crisis in Ukraine have been considered. The establishing of municipal (regional) mortgage fund has been proposed for the reasons of activation of people’s and enterprises’ money attraction.
Keywords: державна житлова політика; кредитно-фінансова сфера; залучення коштів; комерційні банки; житлова проблема; функціонування ринку житла; mortgage lending; anticrisis management model