Голованенко, І. К.Бухкало, Світлана ІванівнаЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна2024-05-082024-05-082024Голованенко І. К. Моделі якості продукції та послуг сталого розвитку діяльності закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Голованенко І. К., Бухкало С. І., Якименко-Терещенко Н. В. // Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування : зб. матеріалів 9-го Міжнар. молодіжного конгресу, м. Львів, 28-29 березня 2024 р. – Електрон. текст. дані. – Київ : ФОП Яроченко Я. В., 2024. – С. 113. – Отримано з https://science.lpnu.ua/sites/default/files/attachments/2024/feb/33847/zbirnykixmizhnarodnyymolodizhnyykongres28-29032024fin.pdf, вільний (дата звернення 07.05.2024 р.).https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/77019Developments are carried out using modern highly effective scientifically based processes and devices of sustainable hotel and restaurant production, for example, from types of classification and identification analysis, general concepts and requirements for types of modern innovative technologies to the selection of calculation algorithms at various stages of production. and application.ukсталий розвитокпродукти та послугиресторанне господарстворесторанний бізнесресторанні технологіїструктура харчуванняМоделі якості продукції та послуг сталого розвитку діяльності закладів ресторанного господарстваArticlehttps://orcid.org/0000-0002-1389-6921https://orcid.org/0000-0003-2927-7989