Система підготовки бібліографічних описів згідно міжнародним стандартам - Касілов, Олег Вікторович; Суботіна, А. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Система підготовки бібліографічних описів згідно міжнародним стандартам призначена для створення бібліографічних описів в APA, MLA, Гарвардському стилях оформлення, розроблені принципи складання та алгоритм перетворення бібліографічних описів з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 до міжнародних стандартів на прикладі книг та статей у журналах. Досліджено структури бібліографічних описів різних стандартів. Призначена для використання авторами наукових робіт (студентами, аспірантами, викладачами) або будь-якими іншими особами, які займаються аналітико-синтетичною переробкою інформації.

The system of bibliographic descriptions preparation according to international standards is intended for creating bibliographic descriptions APA, MLA, Harvard styles, principles of compiling and the algorithm of bibliographic descriptions conversion from State Standard 7.1:2006 into international standards on examples of books and journal articles are developed. The structures of bibliographic descriptions of different standards are explored. Designed to use by authors of scientific works (students, PhD students, teachers, professors) or any other persons, who involves in analytical and synthetic information processing.
The system of bibliographic descriptions preparation according to international standards
Keywords: APA; MLA; Гарвардський стиль; обробка інформації; bibliographic description; international standard