Математичне моделювання процесу адгезійного контакту "вуглемасляна речовина – золото" - Білецький, Володимир Стефанович; Сергєєв, Павло Всеволодович (Донецький національний технічний університет, 2002)
Досліджено елементарний акт процесу адгезійного збагачення тонкодисперсного золота при використанні в якості адгезійного активного матеріалу вуглемасляних гранул.
Keywords: корисні копалини; вуглемасляні гранули; план Бокса-Бенкена; липкість; комп'ютерний аналіз