Крос-культурний капітал компанії: психологічні аспекти кадрового менеджменту в арабських країнах - Гарник, Людмила Петрівна; Мох, М. А. Дж. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті аналізуються основні теорії, пов’язані з формуванням й аналізом крос-культурного капіталу компанії, а також психологічні аспекти кадрового менеджменту в арабських країнах у контексті трансформації соціально-культурного ділового простору традиційних суспільств.

In the article are analyzed main theories related with forming and analysis of cross-cultural capital of company and also psychological aspects of HR management in Arab countries in the context of transformation of socio-cultural business space of traditional communities.
Cross-cultural capital of company: psychological aspects of HR management in Аrab countries
Keywords: діловий простір; суспільства; неісламські норми; корпоративна етика; індекси корупції; cross-cultural capital; company; Arab countries; psychological aspects; HR management